Vezměte prosím na vědomí, že náš internetový obchod používá technologii cookies a zároveň automaticky neshromažďuje žádné informace, s výjimkou informací obsažených v těchto souborech (tzv. „Cookies“). Více info naleznete v sekci Ochrana osobních údajů 
Pomůcky CHI vznikají ve spolupráci s NASA

Pomůcky CHI vznikají ve spolupráci s NASA

 (5)    0

Pomůcky CHI vznikají ve spolupráci s NASA

 

Farouk Systems USA ve spolupráci s NASA vyrábí nejlepší a nejzdravější kadeřnické pomůcky, takové jako fény, žehličky a kulmy. Využívají patentovanou technologii CHI44 Ceramic, která vytváří v průběhu nahřívání záporné ionty a infračervené záření. Nářadí CHI suší vlasy o 50% rychleji a zanechává je v rozhodně lepší kondici než tradiční fény a žehličky. Ve fénech CHI je přítomen speciální motorek emitující velmi nízké elektromagnetické pole (LOW EMF).

Proč záporné ionty?

     Je prokázáno, že v prostředí záporných iontů se člověk cítí čilejší, lépe se soustředí, těší se dokonalé vitalitě, rychleji se uzdravuje. Vlasy mají záporný náboj, vlákna kortikální vrstvy jsou rovněž spojené zápornými náboji. Doposud byl teplo přiváděno kovovými povrchy ohřívače, které emitovaly ionty dodatečně rozrušující vazby mezi vlasovými vlákny, což způsobovalo lámání vlasů, třepení konečků a přesušování vlasů. Záporné ionty dezintegrují kapičky vody na velikost nanočástic, čímž vlasy schnou, ale nezbavují se vlhkosti. Často také teplo se zápornými ionty nazýváme teplem vlhkým – díky němu vlasy získávají lesk, elasticitu, zmenšuje se jejich roztřepenost a elektrizování. Dlouhodobé pobývání v uzavřených prostorech (kancelář, byt, auto) má negativní vliv na to, jak se cítíme, oslabuje organizmus a může být příčinou mnoha onemocnění. Je to způsobené nadměrným počtem přítomných kladných iontů. Fény CHI ionizují naše prostředí záporně, čili působí jako antioxidanty, které chrání naše zdraví.

 

 Proč energie infračerveného záření?    

     Dlouhé infračervené vlny jsou delší frekvencí celého spektra infračervených vln, viditelného pouhým okem. Frekvence dlouhých infračervených vln může pronikat hluboko do pokožky člověka a obzvláště skrz naskrz vlasu. Využitím této energie nahříváme vlasy intenzivněji než vzduch, pomáháme vetření záporných iontů a výživných složek, které jsme předtím použili na jejich ochranu, z vnějšku vlasu. Poslední provedené testy ukazují, že dlouhé infračervené vlny vylepšují cirkulaci krve, metabolismus a celkový stav našeho zdraví.

Proč nízké elektromagnetické pole?

   Fény CHI emitují elektromagnetické pole o maximální síle 1,5 mG (mili-Gauss) ve vzdálenosti 1 cm od testovaného motoru (stejné jako jeden mobilní telefon), namísto toho tradiční fény emitují do 700mG ve vzdálenosti 15 cm. Znamená to, že fény CHI emitují od 60 do 1000 krát méně elektromagnetického pole než tradiční fény. Lidské tělo absorbuje bez negativních účinků pole do 2,0 mG, a negativní působení elektromagnetického pole a jeho účinky mohou být odstrašující: alergie, autoimunitní choroby, takové jako chronický lupus erythematodes a roztroušená skleróza, vrozené vady a genetické anomálie, novotvary různých typů, včetně nádorů mozku a leukémie, emocionální změny, změny nálad, včetně zvýšeného počtu sebevražd, oční napětí a bolesti hlavy, únava a poruchy spánku, úrazy, hormonální anomálie, častější výskyt infekčních onemocnění, snížení plodnosti, potraty a problémy během těhotenství, včetně narození mrtvých dětí, poruchy nervového systému, včetně dezorientace, křeče, závratě, nadměrné pohyblivosti a ztráty paměti, zvýšený stres.

Hlavním cílem produktů CHI je ochrana zdraví klientů, proto zakladatel a majitel firmy Farouk Shami spolu s inženýry NASA vytvořil na trhu nejlepší a nejbezpečnější fény, žehličky do vlasů a kulmy.

 

 


 (5)    0

Komentáře pro tento příspěvek jsou uzavřeny

Odběr novinek

Zůstaňte informováni!
Získejte informace
o slevových akcích nebo nových produktech